Turecko (Antalya)  

Lioness

   
Letecky
All inclusive
Cena od: 327,00 € 

Rýchly popis:


Príjemný hotel postavený v modernom štýle sa nachádza v stredisku Avsallar. Na pláž, ktorú od hotela oddeľuje len miestna komunikácia, sa dá pohodlne dostať podchodom. Hotel je vhodný pre klientov všetkých vekových kategórií, ktorí vyhľadávajú bezstarostnú dovolenku.

Poloha:


asi 150 m od pláže, na ktorú sa dá dostať príjemnou prechádzkou chodníkom a podchodom popod miestnu komunikáciu, 1 km od centra Avsallaru a 20 km od centra Alanye. 

Hotel:


hotelová budova, v ktorej sa nachádza vstupná hala s recepciou, reštaurácia a lobby bar. K dispozícii je bazén s oddelenou detskou časťou, tobogánom a ležadlami zdarma, vnútorný bazén, bar pri bazéne, bar na pláži, turecké kúpele, sauna, fitnescentrum, stolný tenis, šípky. Za poplatok je k dispozícii čistiareň, lekár, požičovňa áut, kaderníctvo, masáže, biliard, fotograf, obchodík, internetový kútik, diskotéka, importované alkoholické nápoje. Hotel organizuje denné aj večerné animácie pre deti aj dospelých a detský miniklub.

Izby:


moderne zariadené dvojlôžkové izby s možnosťou jednej alebo dvoch prísteliek (pre max. 3 dospelé osoby a 1 dieťa) s klimatizáciou, vlastným sociálnym zariadením (sprcha alebo vaňa, WC, sušič na vlasy), balkónom, SAT TV, telefónom, minibarom (pri príchode nealko nápoje a voda zdarma). Trezor je k dispozícii za poplatok cca 2 EUR/deň, Wi-Fi je zdarma. Všetky izby sú s priamym alebo bočným výhľadom na more.

Stravovanie:


formou all inclusive – raňajky, neskoré raňajky, obedy a večere formou bufetových stolov, polnočná polievka, popoludňajšie občerstvenie – káva, čaj, koláčiky. Miestne alkoholické a nealkoholické nápoje počas celého dňa v cene v niekoľkých baroch (lobby bar, bar pri bazéne, bar na pláži, snack bar).

Pláž:


piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora ocenená Modrou vlajkou za čistotu mora. Slnečníky a ležadlá na pláži sú zdarma, plážové osušky sú za depozit, výmena je za poplatok 1 EUR. Plážový bar s nealkoholickými nápojmi, pivom, vínom a snackmi je v cene v rámci all inclusive programu, zmrzlina je za poplatok. Vodné športy (parasailing, banán, potápanie) sú za poplatok.

Doprava:


letecká

Cena zahrňuje:


7, 10, resp. 11 x ubytovanie so službami all inclusive, leteckú dopravu Bratislava - Antalya - Bratislava, alebo Košice - Antalya - Košice, alebo Sliač - Antalya - Sliač (platí iba pre zájazdy na 10/11 dní), služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci).

Cena nezahrňuje:


Špeciálna cena letenky: 285,- EUR pre 1. dieťa 2-12 rokov na prístelke. Povinné príplatky: servisné poplatky pre osoby nad 2 roky 185,- EUR, pre osoby do 2 rokov 50,- EUR. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 2,50 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 3,- EUR/os./deň.



Typ stravy:


all inclusive

Informácie o krajine a stredisku:


hlavné mesto: Ankara

počet obyvateľov: 66,5 mil.

rozloha: 814.500 km2

časový posun: + 1 hod.

doba letu: cca 2 hod. 40 min.

mena: turecká líra

úradný jazyk: turecký
Turecko sa rozprestiera na dvoch kontinentoch – Európe (3% rozlohy) a Ázii (97% rozlohy), ktoré sú od seba oddelené Bosporskou a Dardanelskou úžinou. Je to rozľahlá krajina, ktorú obmýva Stredozemné, Egejské, Čierne a Marmarské more. Turci sú veľmi priateľskí, milí, spontánni ľudia a samozrejme výborní obchodníci. Najväčším mestom je Istanbul (cca 11 mil. obyvateľov) – rušné pulzujúce veľkomesto s krásnymi pamätihodnosťami, nezabudnuteľným bazárom i modernou architektúrou a infraštruktúrou. Turecko je nádherná krajina s bohatou históriou a kultúrou. Turecká kuchyňa je mimoriadne rozmanitá a chutná, Turci sú v príprave jedla skutoční špecialisti. Známy je tiež lahodný čaj, silná káva i anízová pálenka raki. Letecké zájazdy sú realizované s odletmi z Bratislavy, Sliaču a Košíc na letisko v Antalyi pri zájazdoch do stredísk Alanya, Konakli, Avsallar, Kizilot-Cenger, Kizilagac, Side, Evrenseki, Belek a Lara. 

Stredisko Avsallar ponúka šíre pláže s jemným pieskom a drobnými kamienkami, malebné výhľady na útesy a šíre more. Nachádza sa približne 20 km západne od Alanye a je vhodné pre rodiny s deťmi. Nájdete tu množstvo obchodov, barov, kaviarní, reštaurácii, ponúka množstvo rôznorodých aktivít. Transfer z letiska v Antalyi trvá približne 1 hod. 35 min.



Fakultatívne výlety:


Alanya - prehliadka historických pamätihodností mesta.

Side - nezabudnuteľná prechádzka uličkami starého mesta s ruinami byzantských kostolov, rímskych kúpeľov a Apollónovho chrámu. Úchvatný pohľad na mesto z amfiteátra z 2. st.

Lodný výlet - plavba pozdĺž pobrežia, kúpanie v krištáľovo čistom mori i návšteva jaskyne. Počas plavby obed a nápoje. 

Side, Aspendos - návšteva antického mesta Side s krásnymi pamiatkami. V Aspendose navštívite jedno z najzachovalejších antických divadiel. Na záver Vás čaká oddych v národnom parku pri vodopáde Kursunlu.

Pamukkale - dvojdňový výlet za jedným z prírodných divov sveta. Pamukkale sú biele travertínové jazierka s termálnou vodou s liečivými účinkami. Navštívite tiež ruiny antického Hierapolisu, amfiteáter, mešitu a továreň na výrobu kobercov – uvidíte výrobu hodvábu a ručné tkanie kobercov.

Turecká noc - mix tureckého folklóru a ochutnávka pravých tureckých jedál a nápojov.

Aquapark - úžasná spleť šmykľaviek, vodných atrakcií a bazénov.

Delfinárium - obľúbené predstavenie s delfínmi.

Ďalšie možnosti výletov: shopping tour, jeep safari alebo nočné safari, výlet pirátskou loďou, Green Canyon - plavba na katamarane, plavba loďou po rieke Manavgat, Istanbul letecky, Kappadokia letecky.



Termíny
Bratislava All inclusive
Cena od: 369,00 €  575,00 €
Sliač All inclusive
Cena od: 479,00 €  715,00 €
Bratislava All inclusive
Cena od: 369,00 €  615,00 €
Sliač All inclusive
Cena od: 489,00 €  815,00 €
Bratislava All inclusive
Cena od: 393,00 €  655,00 €
Košice All inclusive
Cena od: 393,00 €  655,00 €
Sliač All inclusive
Cena od: 489,00 €  815,00 €
Bratislava All inclusive
Cena od: 393,00 €  655,00 €
Sliač All inclusive
Cena od: 519,00 €  865,00 €
Bratislava All inclusive
Cena od: 393,00 €  655,00 €
Košice All inclusive
Cena od: 393,00 €  655,00 €
Sliač All inclusive
Cena od: 489,00 €  815,00 €
Bratislava All inclusive
Cena od: 393,00 €  655,00 €
Sliač All inclusive
Cena od: 519,00 €  865,00 €
Bratislava All inclusive
Cena od: 393,00 €  655,00 €
Košice All inclusive
Cena od: 393,00 €  655,00 €
Sliač All inclusive
Cena od: 465,00 €  775,00 €
Bratislava All inclusive
Cena od: 369,00 €  615,00 €
Sliač All inclusive
Cena od: 447,00 €  745,00 €
Bratislava All inclusive
Cena od: 345,00 €  575,00 €
Košice All inclusive
Cena od: 327,00 €  545,00 €
Bratislava All inclusive
Cena od: 387,00 €  645,00 €
Bezplatna inzercia zdarma | Pracovne ponuky v zahranici | Praca a brigady v zahranici | Volne pracovne miesta v zahranici | Praca a brigady v zahranici | Personalny leasing | Pracovna agentura bratislava | Ponuka prace v rakusku | Praca a brigady v zahranici | Praca a brigady v zahranici | Brigady a brigada v zahranici | Brigada na leto v zahranici | Letne brigady v zahranici | Modelingova agentura bratislava | Dovolenka last minute | Dovolenka a ubytovanie v chorvatsku | Lacne letenky online | Najlacnejsie letenky online | Bezlepkova pizza bratislava | Inzercia Praca | Praca a brigady v zahranici | Dovolenky last minute | Dovolenky a zajazdy online | Lacne letenky pre firmy | Ponuka prace v rakusku | Donaska pizze a jedla bratislava | Tvorba web stranok bratislava