Spojené arabské emiráty (Ázia)  

Dubaj - Svet Fantastických Atrakcií

Letecky
Polpenzia
Cena od: 1 648,00 € 

Dubaj „mesto budúcnosti“ je dynamicky rozvíjajúcim sa mestom, ktoré okrem starobilých štvrtí dýcha na Vás neprehliadnuteľným luxusom. Môžete sa vybrať na nákupy do niektorého s mnohých nákupných centier, relaxovať na pláži alebo ísť za zábavou aj s Vašimi deťmi. Aquapark, Delfinárium, Formula, tučniaky a ďalšie atrakcie Vás čakajú na tomto dokonalom rodinnom výlete.

8-dňový letecký zájazd

Ubytovanie

4* mestský hotel v Dubaji, 4* plážový hotel v Ras Al Khaimah.

Stravovanie

Polpenzia.

Letecká z Bratislavy / Viedne.

 

 

Cena zahŕňa

Leteckú dopravu. Transfer BA – letisko – BA (pri odletoch mimo BA). Miestne transfery počas programu. 4x ubytovanie v kvalitnom 4* mestskom hoteli s polpenziou v Dubaji, 2x/3x ubytovanie v 4* plážovom hoteli v Ras Al khaimah s polpenziou. Výlety a vstupy podľa programu – Dubaj City tour, púštne safari, tučniaci v Ski Dubai, Dhow cruise, Aquaventure, výlet do Abu Dhabi, Ferrari World, mešita. Služby miestneho a česky hovoriaceho sprievodcu/delegáta.

Fakultatívne výlety - výlet na polostrov Musandam cca 110 USD/osoba a aktivity mimo programu. Príplatok za jednolôžkovú izbu.

Povinné poplatky

Servisné poplatky 330 EUR, turistická taxa (platí sa priamo v hoteli na recepcii). V hoteli sa skladá vratný depozit za izbu – hotovosť alebo blokácia na kreditnej karte. Silvestrovský večer 110 EUR/dospelá osoba, 55 EUR dieťa 6-12 rokov.

 

Ostatné poplatky

Možnosť upgrade za doplatok na 5* hotel v meste (napr. Park Regis Kris Kin) alebo 5* hotel na pláži (napr. Sheraton Jumeirah Beach, Hilton Dubai Jumeirah), 5* hotel na pláži v Ras Al Khaimah (Rixos Bab Al Bahr, Double Tree by Hilton Marjan Island).

Zmena programu, letových časov a odletových miest vyhradená.

Detský paušál - dieťa do 12 rokov na lôžku rodičov.

Odlet z Európy, prílet do Dubaja. Už po prílete na nás dýchne duch tejto nádhernej arabskej krajiny s množstvom architektonických skvostov, ktoré nemajú nikde inde vo svete konkurenciu. Transfer do hotela, ubytovanie.

 

 

Po raňajkách sa vydáme objavovať najznámejší emirát Dubaj, ktorý vyrástol z púšte v neuveriteľne krátkom čase. Nahliadneme do tajov dávnych štvrtí Bastakia a Deira, vyfotíme si belostnú mešitu Jumeirah a možno začujeme aj volanie na modlitbu. Na vodnom taxíku Abra sa prevezieme cez dubajskú zátoku Dubai Creek a zabavíme sa zjednávaním na trhu so zlatom a korením. Pozrieme si 828 m vysokú najvyššiu stavbu sveta, Burj Khalifa, z ktorej sú neuveriteľné výhľady na celý Dubaj (výstup za poplatok, objednanie vopred v CK). Zastavíme sa aj pri najznámejšom hoteli sveta Burj Al Arab. Popoludní nás čaká adrenalínový zážitok – púštne safari. Zažijeme adrenalínovú jazdu po pieskových dunách s profesionálnymi vodičmi, ktorí predvedú svoje zručnosti (čím viac budeme kričať, tým viac sa budú tešiť),  v beduínskom kempe nahliadneme do života beduínov, pomaľujeme sa henou, vyskúšame si miestne tradičné odevy a vodnú fajku, pozrieme si západ slnka za obrovské pieskové duny. Zavŕšením dňa bude výborná večera a vystúpenie brušnej tanečnice.

Ráno nás čaká veľká atrakcia, strávime čas s malými tučniakmi v Ski Dubai. Deti si ich budú môcť pohladkať, vyfotiť sa s nimi (za poplatok), dozvedia sa o ich živote, uvidia ich kŕmenie a zabavia sa na ich neuveriteľných kúskoch. Presunieme sa na Palmový ostrov a nejaký čas strávime v najväčšom vodnom parku na Strednom východe Aquaventure. Jedinečný svet zábavy s bazénmi, toboganmi, umelými vlnami, detským hradom s rôznymi šmykľavkami,  a mnohými ďalšími vodnými atrakciami. Nezabudnuteľným zážitkom najmä pre deti je návšteva Dolphin Bay, umelo vybudovaná lagúna s delfínmi, kde sa deti za pomoci inštruktorov dostanú do úzkeho kontaktu s týmito milými tvormi, môžu ich hladkať, zahrať sa s nimi a vidieť ich veselé kúsky (vstup je za poplatok, v prípade záujmu odporúčame rezervovať si vstup vopred v CK alebo hneď po príchode u sprievodcu). V podvečerných hodinách si vychutnáme plavbu s výbornou večerou na typickej drevenej lodi po Dubai Creeku, kochajúc sa nádhernými scenériami mesta pri západe slnka. 

Tento deň bude veľkým zážitkom najmä pre malých pretekárov a oteckov. Pred nami je totiž návšteva jednej z najväčších atrakcií Emirátov a zároveň najväčšieho indoorového tematického parku na  svete  – Ferrari World v Abu Dhabi. Každému členovi rodiny ponúka zábavu, chvíle relaxu i adrenalínu. Dozvieme sa celú históriu stajne Ferrari, virtuálne, ako piloti lietadla navštívime domov Ferrari – Taliansko, zajazdíme si s najväčšími svetovými šampiónmi, na trenažéroch si osobne vyskúšame rýchlosť monopostov. Tí odvážnejší vyskúšajú rýchlodráhu Formula Rossa, pre deti je pripravený Junior GT, kde si môžu na malých autíčkach urobiť školu šoférovania, zažijú atmosféru skutočných pretekov na Junior Grand Prix a veľkou zábavou sú i malé autíčka na diaľkové ovládanie. Zaujímavá bude i návšteva miestnych obchodov s tovarom pod značkou Ferrari. Pred nami je ešte krátka prehliadka mesta Abu Dhabi a návšteva najväčšej a najkrajšej mešity v emirátoch - Sheikh Zayed Mosque

 

V dopoludňajších hodinách sa presunieme do emirátu Ras Al Khaimah. Ubytujeme sa v plážovom hoteli.  

Pobyt na pláži alebo možnosť fakultatívneho celodenného výletu k brehom polostrova Musandam, nachádzajúci sa na hraniciach sultanátu Omán. Navštívime typickú dedinku Dibba, preslávenú výrobou drevených lodí Dhows, nalodíme sa na arabskú plachetnicu, kde nás čaká výborný obed, šnorchlovanie, plávanie v kryštálovo čistých vodách a zábava v rytmoch arabskej hudby.

Po bohatom programe si vychutnáme deň voľna na pláži, relax, kúpanie, šnorchlovanie. Možnosť nákupov v niektorom z nákupných centier. V závislosti od leteckej spoločnosti –prenocovanie alebo vo večerných hodinách transfer na letisko.

V závislosti od leteckej spoločnosti – transfer na letisko alebo v skorých ranných, príp. dopoludňajších hodinách odlet do Európy.

Termíny
Bratislava Polpenzia
Cena od: 1 648,00 € 
Bratislava Polpenzia
Cena od: 1 818,00 € 
Bezplatna inzercia zdarma | Pracovne ponuky v zahranici | Praca a brigady v zahranici | Volne pracovne miesta v zahranici | Praca a brigady v zahranici | Personalny leasing | Pracovna agentura bratislava | Ponuka prace v rakusku | Praca a brigady v zahranici | Praca a brigady v zahranici | Brigady a brigada v zahranici | Brigada na leto v zahranici | Letne brigady v zahranici | Modelingova agentura bratislava | Dovolenka last minute | Dovolenka a ubytovanie v chorvatsku | Lacne letenky online | Najlacnejsie letenky online | Bezlepkova pizza bratislava | Inzercia Praca | Praca a brigady v zahranici | Dovolenky last minute | Dovolenky a zajazdy online | Lacne letenky pre firmy | Ponuka prace v rakusku | Donaska pizze a jedla bratislava | Tvorba web stranok bratislava